Bed and breakfast Arnhem

Een bed and breakfast te Arnhem is een uitstekend idee voor wie er eens eventjes lekker tussenuit wil, maar geen tijd heeft voor een lange vakantie! We kennen het punt allemaal wel, af en toe dan ben je gewoon toe aan rust, maar duurt het nog lang voordat de zomervakantie eindelijk voor de deur staat. Soms kun je toch een paar vrije dagen opnemen en dat geeft je de kans om even een paar dagen te genieten in een bed and breakfast in Arnhem! Als je maar kort de tijd hebt, dan wil je natuurlijk zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan reizen en dat lukt heel goed als je kiest voor een verblijf in eigen land. Deze stad is bovendien redelijk centraal gelegen en daardoor vanuit alle delen van Nederland relatief snel te bereiken. Uiteraard kun je ook kiezen voor een ander soort accommodatie, in plaats van een b&b. Maar waarom nu toch juist kiezen voor een bed and breakfast om Arnhem te ontdekken? Omdat hotels vaak groot en onpersoonlijk zijn, ze zijn over het algemeen weinig gezellig en je zult er niet snel tips kunnen krijgen over de leukste plekjes in de omgeving om te ontdekken.

Voordelen van bed and breakfast Arnhem

Dat is wel even wat anders als je kiest voor een bed and breakfast in Arnhem! Je profiteert dan van:

  • huiselijkheid en gezelligheid
  • comfort
  • persoonlijk contact
  • privacy wanneer gewenst

Doordat je in een huiselijke omgeving verblijft, is de sfeer erg ontspannen. Tegelijkertijd zijn de kamers natuurlijk wel zo ingericht dat je er zoveel mogelijk comfort kunt ervaren en dat jij je er ook prima terug kunt trekken als je dat wilt. Bovendien is het contact bij een b&b veel persoonlijker, waardoor je uitstekend tips kunt krijgen over de stad en de directe omgeving en over wat je daar allemaal kunt doen, beleven en zien. Natuurlijk is er meer dan één bed and breakfast in Arnhem. Wil jij echter zeker zijn van een prettig verblijf, dan moet je zeker kiezen voor Jansbeek. Deze b&b beschikt over uitstekend ingerichte kamers, met onder meer een magnetron, airconditioning, een eettafel en een zithoek. Ook vind je er de nodige apparatuur voor het zetten van koffie en thee, zodat je hiervoor je kamer niet hoeft te verlaten. De bedden zijn uiteraard zeer comfortabel en het ontbijt, waarbij je de keus hebt uit klein of verwen, wordt in je eigen kamer geserveerd. Dat maakt Jansbeek tot een uitstekende keus voor wie een bed and breakfast in Arnhem zoekt!

Prachtige omgeving

Natuurlijk zijn de faciliteiten van de bed and breakfast in Arnhem belangrijk, maar ook speelt bij jouw keus natuurlijk mee hoe de bereikbaarheid is, wat de precieze locatie is. Ook dat is bij deze accommodatie prima, zo kun je niet alleen met je auto maar ook met het openbaar vervoer heel goed bij deze b&b komen. Bovendien is deze bed and breakfast in Arnhem gelegen aan het rand van het centrum en op loopafstand van het Sonsbeekpark. Het is daardoor een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de stad, maar ook voor het even terugtrekken in een rustigere omgeving. Bovendien ben je vanuit de stad ook zo op de Veluwe, waar je heerlijke fietstochten kunt maken als je dat leuk vindt en waar je kunt genieten van de rust, de stilte en de natuur. De omgeving heeft dus ook ontzettend veel te bieden en er is voor ieder wat wils te doen en te zien! Dat maakt Jansbeek dus tot een uitstekende keus voor wie graag vanuit een bed and breakfast Arnhem en de directe omgeving wil gaan verkennen!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn