Belangrijke informatie over ketelwater installatie

Gruenbeck - Ketelwater installatieAangezien er ontzettend veel bedrijven zijn die problemen hebben met het water dat in een stoomketel gaat, maar er daarvan heel weinig zijn die hier echt verstand van hebben en bijvoorbeeld gehoord hebben over een ketelwater installatie, is deze tekst geschreven. Hierin vindt u meer informatie over de mogelijkheden van een speciale ketelwater installatie, die een groot voordeel op kan leveren op dit gebied. Zou u hier wel graag meer over willen weten? Ben u geïnteresseerd in dit onderwerp? Dan bieden wij u graag de gelegenheid om contact met ons op te nemen of de wetenswaardigheden uit deze tekst tot u door te laten dringen. Neem dus gerust even de tijd om deze info over een ketelwater installatie te lezen. Het is een feit dat bijvoorbeeld stoomketels gebruik maken van onthard water. Dit is oppervlaktewater dat minder hard is gemaakt, waardoor het zachter is en minder schade toe zal brengen aan de ketel. Hierbij geldt echter wel dat alleen de hardheid verminderd is, maar niet het zoutgehalte. In ons oppervlaktewater komen namelijk vele zouten en mineralen voor, die uit de bodem komen. Dit is een volstrekt natuurlijk verschijnsel, dus op het eerste gezicht lijkt het niet iets om u zorgen over te gaan maken. Toch is het verstandig om eens na te gaan denken over een ketelwater installatie, omdat die ervoor zorgt dat er namelijk ook zout uit het water wordt gehaald. En dit is heel erg belangrijk, omdat de ketel op die manier niet kan worden aangetast door deze stof. Dit kan er namelijk voor zorgen dat er snel roest en narigheid op zullen treden, waardoor er gespuid moet worden. Zo wordt corrosie voorkomen. Een ketelwater installatie zorgt er echter voor dat dit probleem bij de kop aan wordt gepakt, in plaatst van bij de staart. En dat is altijd beter! Een ketelwater installatie kan er namelijk voor zorgen dat het proceswater dat in de stoomketel gaat ontzout wordt, waardoor deze zoutstoffen geen schade meer toe kunnen brengen aan het geheel, waardoor spuien dus niet meer nodig is. Klink dit als iets voor u? Zou u weleens van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet voor een ketelwater installatie zou kunnen kiezen? Lees dan snel even verder in de volgende alinea, want daar wordt dit u allemaal haarfijn uit de doeken gedaan!

Met een ketelwater installatie voorkomt u corrosie in de ketel

Een klein beetje roest kan op zich geen kwaad, want het is een natuurlijk proces van corroderen. Als het echter in grote mate gebeurt, dan bent u wel in de aap gelogeerd. Veel corrosie in de stoomketel kan er namelijk voor zorgen dat er blijvende schade komt. Het grote voordeel van een specialistische ketelwater installatie is dat dit niet meer voorkomt. En dankzij deze ketelwater installatie hoeft u er dus ook niet meer steeds voor te zorgen dat dit probleem opgelost wordt. Spuien is dus niet meer nodig. Het is misschien eerst even een omvangrijke investering, de aanschaf van een ketelwater installatie. Maar als u er eens goed over nadenkt, dan is dit de moeite van het investeren meer dan waard, omdat u slechts eenmalig een investering hoeft te doen, waarna u nooit meer hoeft te kiezen voor spuien om alles weer schoon te maken. Kortom, kiezen voor een ketelwater installatie voorkomt vele problemen en is een aanwinst voor het leven. Het is bovendien ook nog eens zo dat u niet alleen kunt besparen op de kosten voor het uitspuien, maar ook op de kosten voor:

  • onderhoud, omdat dit minder nodig zal zijn
  • vervanging, omdat de stoomketel minder snel aan vervanging toe zal zijn
  • energie, omdat het energieverbruik omlaag kan doordat er geen roest meer op zal treden

Al met al is kiezen voor een professionele ketelwater installatie dus een zeer verstandig idee als u aan de toekomst denkt. Ga er ook voor!

Bij Grünbeck krijgt u waar voor uw geld

Als u nou op zoek bent naar een goede ketelwater installatie waar u echt op kunt vertrouwen en waar u een leven lang mee toe kunt en die aan al uw wensen voldoet, dan kunt u niet meer om de firma Grünbeck heen. Hier bent u namelijk aan het juiste adres als u graag voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten. Wij grossieren namelijk in een ketelwater installatie van zeer hoge kwaliteit, zonder dat dit betekent dat u ook de hoofdprijs moet gaan betalen. Al met al krijgt u bij ons dus waar voor uw geld. Het staat dan ook als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk voordeliger uit zult zijn. Bij Grünbeck leveren we topkwaliteit tegen de laagste prijs! Al met al hebt u dus geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen als u een speciale ketelwater installatie nodig hebt, maar hiervoor niet al te diep in de buidel wilt gaan tasten. Twijfel daarom ook niet langer, maar breng vandaag nog even een bezoekje aan onze website gruenbeck.nl om meer te weten te komen over onze diensten en producten. Wilt u een onderzoek aanvragen of u geld kunt besparen door het water te ontzouten met een ketelwater installatie? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn