Cursus time management volgen? De meest gewilde 1-daagse cursus volg je bij Tijdwinst.com!

Heb je het gevoel dat je geen structuur hebt in je dagelijkse werkzaamheden of ontbreekt het jou aan vaardigheden om goede prioriteiten te stellen? Wellicht heb je moeite met ‘nee’ zeggen of het aangeven van jouw grenzen. Zie je geen oplossingen meer voor die oneindige to-do list en overvolle e-mail? Dan is de cursus time management van Tijdwinst.com zeer aan te bevelen voor jou! Deze cursus is gevolgd door duizenden mensen door heel Nederland en is bovendien beoordeeld als beste cursus time management! Met ons unieke concept, leer je binnen één werkdag weer grip te krijgen op jouw werkzaamheden en krijg je veel handvatten en tools mee om efficiënt in te spelen op jouw wensen en die van jouw werkgever. Benieuwd wanneer je een cursus time management bij jou in de buurt kunt volgen? Bekijk dan onze agenda op de website!

Cursus time management 

Een time management cursus hoeft geen dagen te duren of een langdradige uiteenzetting te zijn! Wij van Tijdwinst.com hebben dé meest gewilde time management cursus ontwikkeld, speciaal voor mensen die werkzaam zijn in uiteenlopende branches. De basis principes blijven namelijk voor iedereen hetzelfde. Hieronder volgt de inhoud van punten die aan bod komen tijdens onze cursus time management:

  • Balans – een betere balans in jouw werkzaamheden en werk – privé
  • Focus – concentratie houden op jouw planning en taken
  • Grenzen leren aangeven – op een opbouwende manier ‘nee’ leren zeggen en voet bij stuk houden
  • Overzicht – vergeet geen belangrijke zaken en houd jouw agenda overzichtelijk
  • Rust – rustig aan de slag kunnen gaan en met een fijn gevoel naar huis gaan
  • Stress-vrij – werken met minder zorgen en meer energie overhouden voor andere zaken
  • Tijdwinst – efficiënter leren werken, zodat je tijd kunt besparen

Meest gewilde 1-daagse time management training van Nederland!

De meeste mensen volgen een cursus time management wanneer het eigenlijk al veel te laat is. Word je ook elke dag weer gestrest of zelfs tot ver over jouw grenzen gedreven tijdens de uitvoering van jouw werkzaamheden? Dan zorgen wij samen met jou ervoor dat daar nu een einde aankomt! Uiteraard wil je jouw uiterste best doen en collega’s helpen die het zwaar hebben, maar cijfer jezelf niet weg! Als je kwaliteit wilt leveren, dan moet je tijd investeren. Grenzen en prioriteiten stellen, is dus onmisbaar in een goede gebalanceerde werkdag. Er zijn vaak veel kleine taken die tussendoor komen, waardoor het nog moeilijker is om focus te houden op de grote en veelal belangrijke lopende zaken. Ook wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer gelukkig wordt van jouw baan, is het belangrijk om hiermee gelijk aan de slag te gaan. Time management is namelijk een belangrijk element, dat de werkzaamheden met de juiste inzet een stuk leuker maakt!

Tijdwinst.com leert jou graag alle belangrijke aspecten om zo optimaal te kunnen (blijven) werken. Zelfs voor de meest stressvolle en veeleisende werkomgeving. Duidelijkheid en eerlijkheid zijn hierbij belangrijke aspecten. Bekijk onze agenda met alle cursussen bij jou in de regio. Op onze website vind je alle locaties voor het volgen van een cursus time management: timemanagement.net! Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Het is nu tijd voor jezelf! Daardoor ben je overigens in de meeste gevallen ook een veel betere werknemer en collega, omdat mensen weten wat ze aan je hebben en je beter en geconcentreerd aan de slag kunt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn