Een iPhone verkopen voor een mooi bedrag regel je via 123verkopen.nl

Een nieuwe iPhone is een flinke duit met centen waard. Als je het allernieuwste model wilt kopen, dan moet je een flink eind graven in je portemonnee. De technologie die wordt gebruikt voor smartphones wordt alsmaar geavanceerder. Dat is mooi, want daardoor kun je er steeds meer mee. Nadeel is wel dat aan al die techniek ook een flink prijskaartje hangt. Dus als je inderdaad wilt genieten van het nieuwste van het nieuwste, dan moet je daar flink wat centen voor neerleggen. Maar dit betekent ook dat de oudere modellen ook flink wat geld waard zijn, want deze bevatten nog steeds zeer geavanceerde technologie. Als je bijvoorbeeld nu een nieuwe iPhone 12 zou willen kopen en je hebt reeds een iPhone 11 in je bezit, dan kun je voor je oude model nog vele honderden euro’s krijgen. Of je daadwerkelijk een iPhone kunt verkopen voor honderden euro’s, is sterk afhankelijk van de conditie waarin je iPhone verkeert. Als je iPhone in optimale staat verkeert en alle functies het dus nog doen en als je er ook zuinig op bent geweest en zowel scherm als case krasvrij zijn, dan kun je het maximale bedrag ontvangen bij 123verkopen.nl. Je krijgt dan een mooi bod en je kunt dan direct je iPhone verkopen. Maar als je telefoon wel krassen bevat, dan wil dat niet zeggen dat deze daardoor direct niets meer waard is. Je kunt dan niet het maximale ontvangen, maar je kunt er nog steeds wel een mooi bedrag voor ontvangen. Er is dan ook van alles mogelijk als je je iPhone wilt verkopen. Je kunt je iPhone 11 Pro Max voor een flinke zak met geld verkopen. Maar als je nog een oude iPhone 8 hebt liggen die het nog doet en geen krassen bevat, dan loont het zeker de moeite om deze iPhone te verkopen. Als je deze stof laat verzamelen ergens in je woning, dan wordt de smartphone alleen maar minder waard. De kans dat je er in de toekomst nog iets mee gaat doen is vrij klein en dus is het beter om je oude modellen zo snel mogelijk te verkopen, zodat je er maximaal aan kunt verdienen. Mocht je iemand zijn die ieder jaar het nieuwste model koopt, dan is het zeker verstandig om direct na de aanschaf van je nieuwe smartphone, je oude iPhone te verkopen. Je kunt dan in ieder geval maximaal cashen en dat is in deze dure telefoonwereld wel zo prettig. Mocht je een iPhone willen verkopen, kijk dan gerust eens op de site van 123verkopen.nl. 

Een iPhone verkopen doe je snel via de site van 123verkopen.nl

Het voordeel van een site als 123verkopen.nl is dat je heel snel je iPhone kunt verkopen. Als je oude telefoons via een site als Marktplaats.nl probeert te verkopen, dan duurt het vaak veel langer. Bij 123verkopen.nl krijg je meteen een bod en als je akkoord gaat, dan kun je je iPhone direct verkopen. 

Verkoop je oude apparatuur via 123verkopen.nl

Als je andere apparaten hebt die misschien nog geld waard zijn, dan kun je deze ook bij 123verkopen.nl verkopen. Denk aan artikelen als: 

  • Tablets
  • Samsung smartphones
  • Smartwatches

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn