Een personal coach

Eelcosmit - Personal coachKijkt u eens op eelcosmit.nl als u op zoek bent naar een gerenommeerde en ervaren personal coach die op het gebied van personal coaching van alle markten thuis is. Wilt u graag meer uit uzelf halen, uw kwaliteiten naar boven halen en op een verantwoordde manier met werkdruk, schooldruk of persoonlijke druk om leren gaan? Dan is Eelco de personal coach voor u. Hoe u het ook wendt of keert, vroeg of laat komen er wel eens struikelblokken voor in uw leven. Dat is uitermate vervelend maar wat u dan niet moet gaan doen is bij de pakken neer gaan zitten. Dat kan enkel vervelende gevolgen hebben voor u, uw dierbaren om u heen en ga zo maar door. Uw gezondheid kan achter uit gaan, zowel mentaal als fysiek en dat zijn dingen die u natuurlijk te allen tijde wilt zien te voorkomen. Een dipje is prima, maar blijf er niet al te lang in hangen. Helaas blijven wel veel mensen er in hangen en dat vinden we nogal zonde van uw capaciteiten. U leeft immers maar een keer dus kiest u dan een personal coach. Als u de website van deze personal coach bookmarkt, dan hebt u tijdens deze donkere dagen in ieder geval iemand achter de hand die u snel weer op weg helpt. Klinkt u dat allemaal als muziek in uw oren: we hopen het maar en we hopen dan ook van harte dat u de moeite even wilt nemen om meer informatie over de personal coach te weten te komen. U gaat daar zeer zeker geen spijt van krijgen. Als u al merkt dat het de verkeerde kant op gaat, dat u deadlines mist en u niet lekker in uw vel meer zit, dan is het maar beter om proactief te zijn en om snel een personal coach te zoeken die bij u past. Eelco Smit kan erg veel voor u betekenen en is in onze ogen dan ook erg geschikt als uw personal coach. Natuurlijk is het helemaal niet erg om even de kat uit de boom te kijken. Kijkt u dan ook wat anderen over hem zeggen, er staan vele referentie op de site en tevens kunt u kijken naar zijn profiel op Linked in. Dat doet u er vast van overtuigen dat Eelco Smit de juiste personal coach zal zijn voor u.

Wat kan een personal coach allemaal voor u betekenen?

Een personal coach kan van alles voor u doen. Voor uw gemak hebben we een aantal kenmerken van de personal coach voor u op een rijtje gezet. Leest u even mee?

  • De personal coach geeft u aandacht en luistert naar uw problemen voordat hij samen met u op zoek gaat naar de correcte oplossing.
  • De personal coach is neutraal en zet u aan het werk zodat u in het vervolg bewuste keuzes over uw leven kunt maken en u daar de positieve gevolgen van inziet.
  • Dit gebeurt in een veilig afgebakende omgeving waar de personal coach zich zal richten op uw eigen persoonlijke doelen die u samen met hem aan het begin van de coaching hebt opgesteld.
  • Natuurlijk is de personal coach een vertrouwenspersoon en zal daarom ook nooit informatie over u aan derden verstrekken.
  • De personal coach kan wel streng zijn en houdt u aan uw eigen gemaakt afspraken. En dat is maar goed ook want op die manier kan u samen met hem uw dromen laten uitkomen.

Dit zijn een aantal kernpunten. U ziet dat u erg veel zelf moet doen. Het is dan ook een goede training voor u en ook al ziet u er misschien een beetje tegenop, we kunnen alleen mar beloven dat uw levenstandaard in alle opzichten zal verbeteren dankzij deze personal coach. U gaat hier dan ook absoluut geen spijt van krijgen ook al voelt het aanvankelijk wat ongemakkelijk. Eelco Smit bezit over de juiste sociale skills zodat u zich al snel op uw gemak zult voelen bij hem. U kunt hem dan ook alles vertellen en hij is een goed luisterend oor. Maar niet alleen luistert hij aandachtig, hij zal tot de kern van uw problematiek doordringen en uw leven willen veranderen op een gestructureerde en weldoordachte manier.

Interesse? Kijkt u dan vooral eens rond op onze website

Niet alleen individueel kan een personal coach erg veel doen. Ook bij bedrijven kan hij de boel flink doen veranderen. Hebt u bijvoorbeeld te maken met veel ziekteverzuim? Gebeurt dit erg veel en vertrouwt u het allemaal niet zo? Dan is het zeer waarschijnlijk dat er iets aan de hand is binnen uw bedrijf. Misschien is de sfeer verziekt, de werkdruk te hoog en kunnen mensen daardoor niet meer samen door een deur. De personal coach zoekt dit snel voor u uit en stelt een plan van aanpak op. Groepstherapie is dan ook voor Eelco Smit geen onbekende en hij heeft al vele kantoren weer tot een vruchtbare werkplaats gemaakt waar men in harmonie en zonder een te hoge druk zijn of haar werk verricht. Men zal assertiever worden, het zelfvertrouwen groeit en men durft voor zichzelf en voor elkander op te komen. Wat wil men nog meer? Ook mensen die al kampen met een burn-out zal hij begeleiden bij de terugkeer naar de banenmarkt. Dit moet voorzichtig gebeuren zodat de persoon niet weer terugvalt. Hij zal u hierbij stapje voor stapje gaan helpen. Wacht dus niet langer maar neem vandaag contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn