Houten kapschuur bij jouw huis?

Steeds meer mensen kiezen voor het plaatsen van een houten kapschuur bij hun woning. Dit is niet verwonderlijk, er zijn vele toepassingsmogelijkheden/ Van carport tot berging tot overdekt terras, je kunt er eigenlijk heel veel kanten mee op. Daarom heeft eigenlijk iedereen er wel een toepassing voor. Door de mooie stijl past een houten kapschuur ook eigenlijk bij ieder huis. Of je nu een oud of een nieuw huis hebt, met een klassieke of een moderne uitstraling, er is altijd een variant te krijgen die daar bij past.

Toepassingen van een houten kapschuur

In Nederland hebben we regelmatig te maken met regen en dat is jammer als jij graag buiten zit. Vaak zijn de temperaturen best aangenaam, maar gooit de regen je plannen om buiten te zitten in de war. Met een houten kapschuur heb je een mooie overkapping waar je onder kunt zitten. Zo zit je heerlijk droog, terwijl je ondertussen toch kunt genieten van de buitenlucht. Gezellig samen buiten eten of ‘s avonds nog even borrelen, het kan dan allemaal! Aan de kap bevestig je bovendien gemakkelijk verlichting, zodat je ook als het donker wordt gewoon op je overdekte terras kunt blijven zitten. Daarnaast is een houten kapschuur ook ideaal als je weinig bergruimte hebt. Je moet immers je tuinmeubilair en je tuingereedschap ergens opbergen. Het liefst natuurlijk op een plek vlakbij je tuin, zodat je het toch altijd bij de hand hebt. Een dergelijke schuur is daarvoor dan een goede oplossing. En wil jij je auto’s graag beschermen tegen weersinvloeden? Ook dan is een houten kapschuur zeker een goed idee. Dit kan namelijk prima zo gebouwd worden als een carport, maar dan met een veel mooiere uitstraling. Er zijn dus veel mogelijkheden:

  • overdekt terras
  • extra bergruimte
  • carport

Veel modellen zijn bovendien een combinatie van deze opties. Zo kun je bij de carport variant ook een berging in de schuur laten zetten en ook terras en berging zijn goed te combineren.

Verschillende stijlen

Het leuke van een houten kapschuur is dat deze in verschillende stijlen gemaakt kan worden, waardoor je kunt kiezen voor een uitstraling die past bij jouw woning. De sfeer wordt bepaald door de kleur waarin het hout geschilderd wordt, maar ook door het soort dakbedekking dat gekozen wordt. Zo kan dezelfde schuur er totaal anders uit komen te zien als je deze gaat verven in een andere kleur. Heb jij interesse in een houten kapschuur bij jouw huis, dan is een bezoekje aan Outdoor Island de moeite waard. Zij bieden verschillende mogelijkheden op dit gebied. Niet alleen wat betreft de indeling, zoals hierboven al aangegeven, maar ook bijvoorbeeld wat betreft het formaat. Niet iedereen heeft immers evenveel vrije ruimte rond het huis en sommige mensen kunnen daardoor een grotere schuur kwijt dan anderen. Kies je voor een van hun kapschuren, dan kun je deze zelf in elkaar zetten met behulp van hun duidelijke handleiding. Ben je niet zo handig of heb je hier gewoon geen tijd voor? Dan kun je de houten kapschuur ook altijd door medewerkers van Outdoor Island bij jou thuis in elkaar laten zetten.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn