Kies jij een origineel pallet bed?

Als je een bed wilt kopen, dan heb je de keus uit veel verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pallet bed. Dit is origineel en geeft een geheel eigen sfeer aan jouw interieur. Je kunt er bovendien heel veel kanten mee op, je kunt als je dat wilt pallets verplaatsen om er zo een ander soort pallet bed van te maken. Of je nu een eenpersoons- of tweepersoonsbed zoekt, het is allemaal mogelijk. Sterker nog, je kunt het zo groot maken als jij zelf wilt!

Zelf een pallet bed maken

Als je het leuk vindt om creatief bezig te zijn, dan is het heel goed mogelijk om zelf een pallet bed te maken. Je hebt hier alleen het juiste aantal pallets voor nodig en dan kun je ze zelf aan elkaar maken tot een bed. Groot voordeel hiervan is dat je eigenlijk alles zelf kunt bepalen:

  • hoe hoog het wordt
  • hoe breed het wordt
  • of er wel of geen hoofdbord aan komt
  • wat voor kleur het geheel krijgt

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je bestelt het aantal pallets dat je nodig hebt en je bepaalt eerst of je ze wilt verven, wilt lakken met een doorzichtige lak of dat je ze onbehandeld wilt laten. Kleur bepaalt immers deels de uitstraling van het pallet bed, dus dit is iets om over na te denken. Heb je de kleur bepaald en eventueel de pallets behandeld, dan kun je ze tot bed gaan vormen. Je kunt jouw slaapplek zo hoog maken als je wilt. Je kunt het bijvoorbeeld slechts één pallet hoog maken, maar je kunt er ook meer opstapelen tot je wat meer hoogte hebt. Ook kun je de breedte zelf bepalen. Dit is handig, want zo kun je van een eenpersoonsbed ook heel gemakkelijk een tweepersoons maken later door eenvoudigweg wat pallets toe te voegen. Wil je dat jouw pallet bed een hoofdbord heeft? Dan zet je pallets bij het hoofdeinde recht omhoog tegen de muur aan. En wil je een soort van nachtkastje erbij? Leg de pallets bij het hoofdeinde dan in de breedte in plaats van de lengte en je creëert daar eenvoudig extra ruimte om wat spulletjes neer te leggen.

Pallet bed kopen

Ben je zelf niet zo handig en creatief, maar wil je wel graag een pallet bed hebben? Dan kun je deze ook gewoon kant en klaar kopen. Zo kun je toch een origineel tintje aan jouw interieur geven, zonder dat je hier zelf heel veel voor hoeft te doen. Bij palletspoed.nl kun je niet alleen terecht voor het kopen van losse pallets, je kunt hier ook kant en klare bedden kopen. Zij bieden verschillende formaten bedden aan, waardoor er altijd wel een variant is die bij jou past. Wil je een hoofdbord of nachtkastjes erbij? Ook die opties bieden zij jou! Kijk dus gerust eens op hun website naar de verschillende mogelijkheden voor een kant en klaar pallet bed. En ga je liever zelf creatief aan de slag met pallets? Dan koop je die gewoon los bij hen, dan kun je alle kanten op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn