Passen Deliveroo aandelen in jouw portfolio? Je leest het in dit artikel.

Passen Deliveroo aandelen in jouw portfolio? Dat is de vraag die je in dit artikel beantwoord krijgt. Deliveroo is een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het bezorgen van maaltijden. Maaltijden bezorgen wordt steeds populairder. Lekker op de Vrijdagavond even een maaltijd laten bezorgen en ontspannen het weekend in, wie wil dat nu niet? Maar is het wel verstandig om Deliveroo aandelen te kopen? In dit artikel kom je daarachter.

 

Waarom Deliveroo aandelen kopen?

Doordat het laten bezorgen van maaltijden steeds populairder wordt, kan het aankopen van Deliveroo aandelen een slimme zet zijn. Toch zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden als je Deliveroo aandelen wil gaan kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Het doel van je portfolio
  • De kosten
  • Het sentiment
  • Het businessmodel

 

Dit zijn de belangrijkste punten waar je rekening mee moet houden als je Deliveroo aandelen wil gaan kopen. Kijk eens naar het doel van je portfolio. Is jouw doel vermogen behouden? Dan is het beleggen in individuele aandelen vaak geen slimme zet. Is jouw doel vermogen opbouwen? Dan kan het wel een slimme zet zijn om Deliveroo aandelen op de juiste koers te kopen. Let hierbij wel op de kosten, deze kunnen oplopen als je individuele aandelen gaat kopen. Minder kosten is meer rendement.

 

Het sentiment rondom Deliveroo aandelen is behoorlijk negatief. Dit komt doordat het businessmodel gunstig is voor Deliveroo, maar niet voor de werknemers. Tijdens de beursgang van dit bedrijf is dit aandeel dan ook behoorlijk afgestraft. Als je voor Deliveroo werkt, dan werk je als zelfstandige, wat nadelig is voor veel mensen. Om deze reden is dit aandeel niet al te populair. Dit betekent echter niet dat er geen winst te behalen valt met dit aandeel. Door op de juiste koers dit aandeel te kopen zijn er zeker mooie rendementen mogelijk.

 

Het kopen van aandelen van dit bedrijf kan dus een slimme zet zijn, mits het binnen jouw plan en bij jouw risicotolerantie past. Bepaal aan de hand van diverse analyses een mooi instapmoment. Weet waar je fout zit, zodat je snel je verlies kunt nemen en dit klein kunt houden. Minder verlies betekent onder de streep meer winst.

 

Meer weten over deze aandelen?

Wil jij meer weten over Deliveroo aandelen? Ga dan naar https://bankr.nl/aandelen-kopen/deliveroo-stock/. Op deze website vind je een artikel over aandelen van dit bedrijf. Hier kun je meer te weten komen over dit bedrijf en kun je zo een duidelijke analyse maken over dit bedrijf. Aan de hand van jouw plan en je analyse kun je dan gaan bepalen of het bedrijf iets voor jou is. Ook kun je in deze blog diverse brokers vinden die dit bedrijf aanbieden. De brokers in dit artikel zijn over het algemeen de goedkoopste brokers om dit aandeel te kopen. Je bespaart zo meteen op de kosten, iets wat voor elke belegger interessant is. Waar wacht je dus nog op? Wil jij meer weten over dit artikel? Klik dan nu op de bovenstaande link en lees het artikel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn