Verbeter de luchtkwaliteit met een zoutlamp

De lucht die je inademt is lang niet altijd even fris en gezond. Stof, fijnstof, bacteriĆ«n, allergenen en wat al niet meer kan allemaal in de lucht zitten. Het is deze lucht die jij vervolgens inhaleert. Het is dan ook gek dat we af en toe het idee hebben dat we even een frisse neus moeten halen. Waarom maken we de lucht binnen niet gewoon fris, zodat we standaard een frisse neus halen en puur kunnen genieten van een gezonde omgeving? Dat zou toch eigenlijk de standaard moeten zijn? Het probleem zit hem in de luchtverversing. Buiten heb je constante verversing, want daar bevind je je in de open lucht. Het waait en er is een contante aanvoer van verse lucht. Binnen sluit je echter alles af. Daardoor krijg je het zelfde als met een stilstaande poel water. Deze poel vult zich met leven dat kan ontstaan omdat het water niet beweegt en omdat er niet constant nieuw water doorheen stroomt. Een rivier die in beweging is, daar kan veel minder in gebeuren, want alles spoelt immers meteen weer weg. De lucht in huis staat ook stil als je geen ramen en deuren open zet. Daardoor geef je de atmosfeer binnen de ruime om zich te vullen met al die bovengenoemde zaken. Dit kan inwerken op je luchtwegen en de algemene luchtkwaliteit in de omgeving verminderen. Het aanschaffen van een luchtreiniger zou dan ook geen slecht idee zijn. Ook het kopen van een zoutlamp bij naturaplaza is een uitstekend plan. Je kunt deze zoutlamp bijvoorbeeld in de slaapkamer zetten, zodat je in de nacht tijdens je slaap minuscule zoutdeeltjes inademt. Deze zoutdeeltjes die de zoutlamp verspreidt, hebben een positieve impact op je luchtwegen, maar ook op de huid. Het is goed om via een luchtreiniger al het negatieve uit de omgeving te filteren. Maar het is ook goed om via een zoutlamp positieve deeltjes aan de omgeving toe te voegen. De luchtreiniger zorgt voor een arme omgeving wat betreft positieve deeltjes. Er blijft alleen een zuivere leegte over. Een zoutlamp voegt juist weer iets toe, waardoor je actief iets kunt doen aan je gezondheid. Het schaadt niet, maar je kunt er zeker baat bij hebben als je een zoutlamp in de woonkamer of slaapkamer hebt staan. Daarnaast is het ook een mooie en gezellige lichtbron, dus je slaat meteen twee vliegen in 1 klap. Je kunt de lamp immers aanzetten voor enige sfeerverlichting en tegelijkertijd heeft de lamp ook een positieve impact op je gezondheid. 

Verbeter de luchtkwaliteit met een zoutlamp

Kijk op naturaplaza.nl en bestel een zoutlamp    

Mocht je een zoutlamp willen bestellen, dan kun je dat regelen via de website van naturaplaza.nl. Hier kun je allerlei producten en artikelen kopen die de gezondheid bevorderen. Naast een zoutlamp, kun je bijvoorbeeld ook bij deze winkel terecht voor artikelen als:

  • Superfoods
  • Kruiden en specerijen 
  • Supplementen

Al deze verschillende artikelen kun je toevoegen aan de winkelwagen en zo gemakkelijk online bestellen. 

De voordelen van naturaplaza

Naast gezondheid bevorderende artikelen die je kunt bestellen bij deze webwinkel, profiteer je ook van praktische voordelen zoals: 

  • Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf 65 euro
  • 2000 bio producten uit voorraad

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn