VPS biedt meer

De tijden dat de online wereld makkelijk in elkaar stak hebben we allang achter ons gelaten. Inmiddels spendeert het merendeel van de mensen hun tijd online. Of het nu op je mobiel is, je laptop, computer of tablet, we kunnen niet meer zonder de online wereld. Dit betekent ook dat we steeds meer (belangrijke) informatie online bewaren. Is dit voor jou het geval en wil je daarnaast altijd kunnen bouwen op de server die je gebruikt? Dan wordt het tijd dat je overstapt naar VPS, oftewel Virtual Private Server. Hierop kun jij alle data kwijt die je nodig hebt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je gegevens in gevaar zijn of komen. Een VPS is af te sluiten bij Transip. Zij bieden verschillende pakketten aan. Voor deze verschillende pakketten hebben zij gekozen aangezien ze weten dat er uiteenlopende soorten mensen zijn die gebruik willen maken van deze diensten. De een heeft een zeer sterke server nodig voor alle activiteiten die hij of doet, terwijl een ander genoeg heeft aan een stuk minder dataverbruik. Je kunt dan ook zelf je pakketten samenstellen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit:

  • Intel SSD
  • Dataverkeer
  • Automatische back-ups
  • Snapshot
  • Monitoring

Het instellen van je eigen VPS is daarnaast ook heel goed te doen. Heb je hier moeite mee? Dan zijn er verschillende opties waar je voor kunt kiezen. Er zijn tutorials beschikbaar op de website van Transip die je heel duidelijk laten zien hoe je de verschillende stappen moet uitvoeren. Word je liever op een persoonlijkere manier geholpen? Dan kan dat natuurlijk ook. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met Transip en zij helpen je zo goed mogelijk verder.

De beste VPS service

Je kunt VPS pakketten bij verschillende bedrijven afnemen, dus waarom zou je kiezen voor Transip? De reden die bij ons zeer hoog op het lijstje staat, is de keuzevrijheid die ze je bieden. De verschillende pakketten komen met standaard mogelijkheden, maar het is mogelijk om deze helemaal zelf samen te stellen. Heb jij dus meer kennis van VPS en weet je precies waar je naar op zoek bent? Dan kun je dus met gemak je eigen pakket samenstellen met de onderdelen die jij nodig hebt. Zo betaal je niet voor zaken die je niet gebruikt. Bij Transip begrijpen ze dat iedere server gebruiker weer anders in elkaar zit en dat je het systeem voor andere doeleinden gebruikt. Het samenstellen van de onderdelen die jij gebruikt is dan ook voor veel mensen ideaal. Als je niet precies weet wat je nodig hebt, dan vertellen de medewerkers van Transip je hier graag meer over. Dit is de manier om je gegevens veilig te houden.

VPS voor iedereen

Bij Transip vinden ze het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van hun diensten. Veel mensen denken dat het moeilijk is om te werken met online servers, maar dat is met VPS zeker niet het geval. Het is gemakkelijk in gebruik te nemen. Als je er echt niet uitkomt, kun je altijd gebruik maken van de tutorials die zij beschikbaar stellen. Een ander bijkomend voordeel van de services die Transip aanbiedt is de aantrekkelijker prijs ervan. Je betaalt nooit teveel, zeker als je je eigen pakket op de juiste manier samenstelt. Uiteraard kun je altijd rekenen op de service van Transip. Mocht het onverhoopt gebeuren dat de server waarop jij bezig bent het niet meer doet, dan word je automatisch omgeleid naar een wel werkende service. Hier merk jij dus helemaal niets van. Voor meer informatie neem je contact op met Transip. Zij kunnen je dan meer vertellen over de mogelijkheden die er zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn