Wij kwamen hier een tijdelijke nooddouche huren

Wij hebben vorige maand onze badkamer grondig laten verbouwen en dat betekende dat wij een hele tijd niet konden douchen. Ik vond dat heel erg vervelend en vandaar dat ik eens op het internet ben gaan kijken of er ook zoiets mogelijk was als een nooddouche huren. Dat bleek inderdaad te kunnen en vandaar dat ik eens op de site van DoucheRent, Doucherent.nl ben gaan kijken om te zien wat ik hier allemaal aan mogelijkheden zou kunnen vinden. Toen ik eenmaal op deze site was gekomen, had ik al heel snel in de gaten dat wij een keer een nooddouche huren moesten gaan omdat dit voor ons echt ideaal zou zijn. Wanneer je namelijk een nooddouche huren gaat, kun je deze gewoon plaatsen waar dat voor jou het beste is en zo kun je dus gewoon douchen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Dat klonk mij allemaal als muziek in de oren en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de prijzen die voor dit nooddouche huren allemaal gevraagd werden. Ik was blij om te merken dat de mensen van Doucherent.nl er alles aan gedaan hebben om de kosten zo laag mogelijk te houden en daarom stond er ons dus ook helemaal niets in de weg om met deze mensen in zee te gaan. Wij hebben daarom snel even contact met dit bedrijf opgenomen om te horen wat zij allemaal voor ons zouden kunnen betekenen wanneer het ging over een nooddouche huren. Wij waren dolblij om te horen dat zij ons diezelfde dag nog zouden kunnen voorzien van een natte cel en wij hebben dan ook meteen een afspraak met hen ingepland. Daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad want wij kregen een heerlijke douchecabine thuis geleverd.

Een nooddouche huren is ideaal als uw douche even niet functioneert

Wij vonden het heel erg fijn dat toen wij eenmaal besloten hadden dat wij een nooddouche huren wilden, dat deze cabine al heel snel geleverd werd. Een van de mensen van Doucherent.nl bracht hem bij ons thuis en heeft ook geholpen om het ding te installeren. Dit was niet moeilijk, maar moest wel goed gedaan worden om het nooddouche huren ook echt tot een succes te maken. Vandaar dat deze monteur ons geholpen heeft om de cabine aan te sluiten op onze boiler. Op deze manier hadden wij namelijk meteen warm water bij de douche en dat is natuurlijk onmisbaar. Al met al kunnen wij niet anders dan zeggen dat wij heel erg tevreden zijn over de geleverde service van Doucherent.nl en wij zouden iedereen daarom ook willen aanraden om een keer een nooddouche huren te komen via dit bedrijf. De cabines die men hier levert zijn heel erg goed en u kunt er helemaal zeker van zijn dat u comfortabel kunt douchen. Onze eigen douche is inmiddels klaar, maar wij zouden het helemaal niet erg hebben gevonden om nog veel langer gebruik te maken van de nooddouche. Deze was namelijk heel goed en wij hebben het ook nooit als vervelend ervaren om in een dergelijke cabine te moeten douchen.

De service van Doucherent.nl is fantastisch!

Wij zijn heel blij dat wij de mensen van Doucherent.nl hebben gevraagd om ons te helpen aan een goede douche om onze noodsituatie op te vangen. Wij kunnen daarom ook concluderen dat:

  • wij heel snel geholpen zijn door dit bedrijf
  • onze cabine door een monteur geĆÆnstalleerd werd
  • wij de geleverde cabine heel goed schoon en comfortabel vonden

Kijk ook even op de site van Doucherent.nl. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn