Aanstekers van goede kwaliteit: 5 kenmerken

We zijn er allemaal naar op zoek: aanstekers van goede kwaliteit. Niet alleen om ons gasfornuis aan te steken, maar bijvoorbeeld ook voor de kaarsjes in de kerstboom, of het ontbranden van een geurkaars. Ook bedrijven tonen regelmatig interesse: het zijn leuke cadeautjes, die uitgedeeld kunnen worden aan het personeel. Men wil dan natuurlijk geen blauwtje lopen, dus het is wel belangrijk dat de aansteker aan de verwachtingen voldoet. In dit artikel lees je 5 kenmerken over aanstekers van topkwaliteit. Waar moeten deze aan voldoen?

  • Een stevige bouwkwaliteit
  • Voldoende gas in het reservoir
  • Een goed en degelijk design
  • Consistente ontbranding
  • Goed bestand tegen weer en wind

Om te beginnen is een goede aansteker te herkennen aan de bouwkwaliteit. Dat klinkt misschien wat vaag, maar is toch relatief eenvoudig uit te leggen. Pak maar eens een aansteker van een budgetwinkel. Wat voel je dan? Je voelt een gammel apparaat, met dikke naden aan de zijkanten. Als je niet oppast, valt hij ter plekke uit elkaar. Daarom zitten er vaak meerdere aanstekers in één verpakking: men gaat er al vanuit dat je ze in rap tempo verslijt. Goede exemplaren liggen fijn in de hand en hebben kleine, niet waarneembare naden. Ze voelen stevig en kunnen tegen een stootje. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als hij één of twee keer op de grond valt, dat hoort er allemaal bij. Een tweede kenmerk van een degelijke aansteker is een groot gasreservoir. Een goedkoop product werkt een paar dagen, daarna is het kleine tankje leeg. Dat is natuurlijk niet de bedoeling: je wilt lang met het product vooruit kunnen. Een groot reservoir draagt bij aan een langere levensduur. Je weet dan zeker dat je altijd op het product kunt vertrouwen. Voor de beste aanstekers ga je naar https://www.dereklameshop.nl/aanstekers.html. Op deze site vind je niet alleen wegwerpexemplaren, maar ook modellen die navulbaar zijn. Zo kun je jouw vuurbron altijd bij je houden, dat komt geheid van pas!

Aanstekers met een consistente vlam

Dan is er nog het design. Anders dan bij de goedkope modellen, is dat stijlvol en elegant. Niet het standaard gekleurde reservoir met een dopje erop dus, maar een ontwerp waar echt over is nagedacht. Maar waar kun je goede aanstekers nou echt aan herkennen? Aan een goede vlam. Een goede, consistente vlam waar je eenvoudig iets mee aansteekt. De meeste goedkope aanstekers zijn buiten amper te gebruiken. De wind blaast de kleine vlam gelijk weer uit, of het product heeft grote moeite de vlam in stand te houden. Wanneer je de aansteker beweegt, dooft het licht. Bij een topaansteker is dat absoluut niet aan de orde. Deze gaan niet uit bij een kleine windstoot, maar zijn altijd te gebruiken. Concreet: goede aanstekers zijn stevig, hebben een groot reservoir, zijn mooi ontworpen, hebben een sterke vlam en zijn altijd te gebruiken. Ben jij op zoek naar goede aanstekers? Ga dan naar bovenstaande site en bekijk het assortiment. De keuze is enorm; er zit gegarandeerd iets voor je tussen.

Een eigen logo op het product

Op bovenstaande site van De Reklame Shop is het heel eenvoudig om grote partijen af te nemen. Je kunt kiezen uit oplages van 100, 200, 500 of zelfs 1000 stuks! Je kunt als bedrijf ook direct je logo op je bestelling laten drukken. Kies een model uit wat daar goed geschikt voor is. Houd ook rekening met de kleuren die je aanschaft. Die moeten het logo als het even kan wel complimenteren. Bij vragen over een product kun je de klantenservice benaderen. Zij staan je graag te woord.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn