Geweldige vakantie aanbiedingen

Aankomend jaar gaan we voor het eerst met ons gezin op vakantie. De afgelopen jaren zat het financieel niet zo mee. Daarom hebben we het altijd alleen bij een dagje uit gelaten. Nu de kinderen ouder zijn, heb ik meer tijd om te werken. We hebben weer wat te besteden en daarom besloten om een vakantie te boeken. Ik ging op zoek naar tickets voor een vliegreis. Ik hoorde via vrienden dat ze enorm goedkope tickets konden vinden en dat er altijd mooie aanbiedingen beschikbaar waren. Maar dat valt helaas vies tegen. Ik moest dus andere manieren vinden om een goedkope vakantie te boeken. Ik ben naar het reisbureau gegaan en heb gevraagd naar betaalbare reisjes. Ze lieten fantastische pakketreizen zien, maar er zaten geen aantrekkelijke aanbiedingen bij. Mijn zoektocht was dus nog niet geslaagd. Thuis ging ik achter mijn laptop op zoek naar aanbiedingen in plaats van tickets en reizen. Zo kwam ik bij Aanbiedingen.com terecht.

Weekend weg geboekt via website aanbiedingen

Op aanbiedingen.com vond ik een geweldig overzicht van reisorganisaties die behoorlijke aanbiedingen hadden. Qua prijs maakte het wel veel uit of we voor een vakantie in Nederland of buiten Nederland kozen. Maar dat is heel logisch. Met oog op ons budget kozen we voor een weekje vakantie in Nederland, in een provincie waar we nog nooit waren geweest. Ik ben inmiddels 35 jaar en heb Australië, Amerika en vele delen van Europa gezien maar nog nooit het Noorden van Nederland. Het leek ons wel bijzonder om naar Drenthe te gaan. Drenthe blijkt over schitterend natuur te beschikken. Voor de kinderen is het heerlijk om rond te rennen in een bos of om te zwemmen in een fijne natuurplas. Ik ging dus gericht op zoek naar aanbiedingen voor vakanties in Drenthe. Dat maakte het mij een stuk gemakkelijker omdat het aanbod van aanbiedingen wel erg groot is. Eerst vond ik een aanbieding voor een week overnachten op een bungalowpark in de voorjaarsvakantie. Maar helaas was dit iets te duur. Via de zoekbox van de website kwam ik uit bij een herfstdeal. Voor de helft van de prijs kon ik een weekend verblijf op een boerderij boeken. Dat klonk wel super voor onze kids. Van alle aanbiedingen die ik had gezien was dit toch wel een van de aantrekkelijkste. We besloten onze vakantieplannen te verzetten naar de herfstvakantie. Dat scheelde zoveel in de prijs en het zou net zo leuk worden. Dan gaan we in de andere vakanties gewoon weer lekker eropuit in eigen omgeving. De herfstdeal bestaat uit:

  • Twee overnachtingen voor €69,50 per persoon (normaal dus €149,-);
  • Een verblijf in een Drentse boerderij;
  • Gratis wandel- en fietsroutes;
  • Gratis wifi;
  • Parkeergelegenheid.

We kunnen fietsen huren bij ons verblijf. Dus we zijn van plan om er samen goed op uit te trekken.

Eenvoudig boeken

De boeking verliep vlot. Op de website van Aanbiedingen.com klik je op de blauwe button. Dan kom je direct uit bij de website van de reisorganisatie waar het verblijf beschikbaar is. Hier zag ik dat we voor een kleine meerprijs drie nachten konden boeken. Omdat we eigenlijk een langere vakantie wilde boeken, hebben we daarvoor gekozen. We mochten onszelf immers wel een keer verwennen omdat we zo lang niet meer op vakantie waren geweest. Alle weekenden in oktober waren nog beschikbaar, dus we konden ook nog kiezen welk weekend ons het beste uitkwam. Op de website worden meteen leuke tips gegeven voor uitstapjes naar interessante steden en kastelen. Dus wij hebben al voldoende inspiratie voor onze trip en kunnen niet wachten om te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn