Coach in Amsterdam; keuzestress bestrijden

Keuzes, keuzes, keuzes; er zijn hele boeken over vol geschreven. Hoe komen we tot een keuze? Wat zijn de keuzes die we hebben en hoe maken we de juiste keuzen? Keuzestress is een veelgebruikte term en vooral in de westerse landen hebben we er mee te maken. Waarom? Omdat we worden overspoeld door mogelijkheden! Een coach in Amsterdam weet daar alles van, want hoewel het misschien soms niet zo aanvoelt, je bent echt niet de enige! Wat gaan we studeren? Waar gaan we studeren? Gaan we wel studeren of gaan we liever reizen, en dan? Wat voor werk willen doen? Willen we het werk dat we doen eigenlijk wel doen? Mensen van tussen de twintig en dertig hebben keuzestress en kunnen soms wel wat hulp gebruiken van een coach in Amsterdam van het Groeiatelier; iemand die meedenkt en de weg vrijmaakt om de juiste stappen te zetten naar een leven waar je van kunt genieten, volop en op ieder moment; iemand die net als jij weet dat het moeilijk is om keuzes te maken, maar samen met een coach in Amsterdam kan dat allemaal net wat makkelijker zijn. Ontdek die je bent en die je wilt zijn en maak een plan. Doelen stellen is heel erg belangrijk om keuzes te maken en doelen stellen kun je doen als je weet waar je naartoe wilt. Wanneer je dat niet weet, is het moeilijk om je doelen te formuleren. Het formuleren van je doelen kan samen met een coach in Amsterdam. Problemen waar mensen tegenaan lopen in het leven zijn divers, maar lijken toch ook op elkaar. Een aantal zaken die terugkeren en die wij veel bespreken met onze cliënten bij het Groeiatelier zijn:

  • Waar wil ik heen met mijn carrière?
  • Wat zijn de doelen die ik mezelf wil stellen?
  • Ben ik wel op de plek waar ik moet zijn?
  • Wat is een baan die bij me past?
  • Hoe bereik ik meer rust en beland?

Coach in Amsterdam; inzicht scheppen

Gevoelens van onrust en spanning; veel jonge mensen hebben er mee te maken. Piekeren, wakker liggen, te veel nadenken; het is heel erg vervelend als deze problemen niet weggaan en je continue bezig houden. Worden bezet door dergelijke klachten moet niet te lang duren. Het heeft zijn weerslag op alles wat je doet. Daarom kan het soms goed zijn om de dialoog aan te gaan. Er zijn mensen die geen enkele moeite hebben om uit te reiken naar een coach in Amsterdam. Ook zijn er mensen die juist heel veel moeite hebben om uit te reiken naar een coach in Amsterdam. Wanneer is het moment gekomen om uit te reiken naar een coach? Dat kunnen hele verschillende momenten zijn. Vaak komt er een punt waarop mensen denken en voelen in iedere vezel van hun lijf: ‘nu is het welletjes.’ Langdurige stressklachten hebben hun weerslag op allerlei dingen; werk en privé. Het is heel erg belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan deze klachten en dat ze serieus worden genomen door jezelf en door iemand die inzicht kan bieden zoals een van onze ervaren coaches. Een coach in Amsterdam kan samen met jou snel zien waar de schoen wringt en helpen om meer duidelijkheid te scheppen in deze wereld vol mogelijkheden. Soms is een simpele handreiking al voldoende. Waar het echter allemaal op neerkomt is het maken van keuzes, want dat is de enige manier om van de onrust die aan het maken van de keuzes vooraf gaat af te komen. Praat met iemand als je jezelf in de klachten herkent die wij zoeven al ter sprake brachten, maar ook staat het je vrij om contact met ons op te nemen voor andere zaken waar je mee rondloopt. Wij staan open voor alles wat er speelt. Wij zijn er voor jou.

De beste keuze maken

Jouw onrust bevindt zich precies hier, op deze plek, daar waar de keuze nog niet gemaakt is! Daarom is het, wanneer je merkt dat het maken van keuzes een obstakel vormt, goed om te praten met een coach in Amsterdam die samen met jou nadenkt, en wikt en weegt, over wat de juiste stap is naar een betere toekomst waar jij je niet zo veel zorgen maakt en een meer voldaan gevoel hebt over het leven dat je leidt. Het klinkt als een open deur, maar toch benadrukken wij het maar wat graag; het leven begint namelijk niet morgen of volgende week; het leven leef je nu. Wat van belang is, is dat je in staat bent van dat leven te genieten. Het lijden bestrijden doe je niet door dingen op te kroppen of te vergeten; je beter voelen doe je door uit te spreken wat je op het hart hebt en een coach in Amsterdam luistert graag naar jouw verhaal. Wij zijn het Groeiatelier. Een coach in Amsterdam vinden; daarvoor ben je bij ons helemaal op het juiste adres. Wij werken met de beste mensen die jou bij kunnen staan in deze turbulente jaren van het leven. Soms kan een beetje ondersteuning van een coach in Amsterdam je net even dat steuntje in de rug bieden waardoor je weer verder kunt; dat is waar wij ons graag voor inzetten! Het leven is een avontuur vol mogelijkheden. Die mogelijkheden kun je niet allemaal grijpen, want je bent maar een mens met twee handen en twee voeten. Kies goed!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn