De beste online ict opleidingen

Wilt u alleen het allerbeste als het gaat om online ict opleidingen? Wilt u de crème de la crème van alle diensten in de IT-branche? Dan bent u maar bij één plaats op het juiste adres, en dat is bij Decisco. Dit goed bekendstaande bedrijf levert diensten in het gehele diffuse spectrum van online ict opleidingen. Wat is nu ons geheim? Wij geven er al jarenlang de voorkeur aan te werken in klassikaal verband. Het idee daarachter is veel meer dan ‘alleen is ook maar alleen’. Anders dan studie in je eentje, zelfstudie genaamd, stimuleert klassikaal werken tot het echt met de stof bezig zijn. Veel van onze concurrenten zijn daarom ook overgestapt op deze manier van doceren, dus naar ons voorbeeld. Wij geloven erin dat u het meest profiteert van onze online ict opleidingen als u die in teamverband volgt. Kritische vragen en gesprekken met docenten én de andere cursisten zijn een groot goed. Dit is overigens niet alleen onze bedrijfsfilosofie, maar ook een aangetoonde resultaat biedende manier. Precies deze manier van werken, samen met onze meer dan bekwame cursusleiders, zorgen ervoor dat wij de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Zelf spreken we graag van een prijs/kwaliteitsgarantie. Hiermee bedoelen we te zeggen dat onze trainingen de beste zijn. Mocht u na afloop van een training nog niet geheel en al tevreden zijn, dan bieden we u zonder verdere kosten de mogelijkheid de betreffende training helemaal opnieuw te komen volgen. Hier zitten voor u veder geen verplichtingen aan verbonden. Gezegd moet wel worden dat het haast nooit voorkomt dat iemand van dit aanbod gebruikmaakt, omdat iedere klant van ons erg tevreden is over onze online ict opleidingen. Wij hebben dan ook nog nooit een klant zien huilen. Voor meer informatie surft u gauw naar onze website, waar u via handige kopjes zo vindt wat u zoekt.

De goedkoopste online ict opleidingen

In de vorige alinea is aangegeven waarom wij van Decisco de beste online ict opleidingen aanbieden in heel Nederland. Maar het mooie komt nog: deze voortreffelijke cursussen zijn namelijk ook nog eens spotgoedkoop! Wij bieden een korting die oploopt tot 70% van de normale prijs. Ja, u leest het goed, 70%! Voor een dubbeltje op de eerste rang, zogezegd. Een lage prijs en een hoge kwaliteit gaan bij ons hand in hand. Mocht u elders goedkopere online ict opleidingen in klassikaal verband tegenkomen, dan bieden wij u dezelfde prijs aan plus een korting van 10%. Zie die extra korting maar als een beloning voor het ons erop wijzen dat onze concurrenten nog lagere prijzen hanteren. Dit fenomeen noemt men de laagsteprijsgarantie. Hoe gaat het in z’n werk? Dat zal ik uitleggen. Stel, u ziet elders dat een concurrent van ons klassikale online ict opleidingen aanbiedt tegen een lagere prijs dan wij dat doen. U wilt niettemin graag met ons in zee, al dan niet na het lezen van deze tekst. U stuurt ons in dat geval gewoon een mailtje met de opmerking dat elders online ict opleidingen goedkoper worden aangeboden. Wij checken hierna of dit inderdaad het geval is, en bieden u daarna de cursus voor hetzelfde (lagere) bedrag aan, plus dus een korting van 10%. Let er wel op dat het om een zuivere vergelijking moet (blijven) gaan. Niet-gecertificeerde docenten of niet-gecertificeerde opleidingsinstituten vormen geen geschikt materiaal om mee te vergelijken, want van dergelijke bedrijven kunt u nooit helemaal op aan, maar van ons wel. Is dit alles reden voor u bij ons een van de vele aangeboden online ict opleidingen te gaan volgen? Bel ons gerust, of stuur een mailtje. Wij maken met plezier een offerte toegesneden op uw situatie. Die ontvangt u altijd binnen no-time.

Het meest complete aanbod

Wat hebben we nog meer in huis naast de beste en tegelijk de meest goedkope online ict opleidingen van Nederland, zult u wellicht denken? Wel, dat is het meest complete aanbod aan cursussen. Ik noem slechts een paar van de vele opties die er bij ons zijn:

  • MCSA Server 2012
  • MSCE Messaging 2013
  • MSCA Windows 8.1
  • Citrix certificering
  • ITIL v3 Foundation

Het voert hier te ver om elke cursus afzonderlijk te bespreken, dus ik verwijs kortheidshalve naar onze goed te vinden website. Daar treft u het complete aanbod van online ict opleidingen en trainingen aan met een enkele muisklik. Voor u een opleiding kiest, is het wel zaak te kijken naar de cursusplanning voor de jaargang 2015/2016. Ingeval van conflicten of andere moeilijkheden in uw agenda kunt u daar dan alvast rekening mee houden. Via onze site kunt u natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen, bijvoorbeeld door u te laten terugbellen voor uw vraag over online ict opleidingen. Ook kunt u bij elk besproken onderwerp meer informatie opvragen. Tot slot kunt u zich ook via steeds dezelfde goed te herkennen groene button gelijk inschrijven voor een van onze gerenommeerde online ict opleidingen. Wij geloven erin dat E-learning modules te weinig bieden om echt de materie onder de knie te krijgen. De MSCE certificaten zijn bij wijze van voorbeeld niet gemakkelijk te verkrijgen. Door alleen maar via uw eigen pc opdrachten te maken en stof te bestuderen, komt u er meestal niet. Er is meer nodig, en dan keer ik eigenlijk terug naar de onvolprezen klassikale aanpak van ons kantoor. Online ict opleidingen vindt u door het hele land, maar een zo groot en toch scherp geprijsd aanbod met alleen de beste trainers door een gecertificeerd instituut, dat vindt u nergens anders.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn