Kies de juiste magazijnstellingen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: magazijnstellingen. Iedere opslagruimte staat er vol mee. Of het nu gaat om palletstellingen, grootvakstellingen of archiefstellingen; er moet altijd een plek zijn om waardevolle producten op te slaan. Het kan voor een bedrijf lastig zijn om de juiste magazijnstellingen uit te kiezen. Waar moet je aan denken bij het maken van een keuze?

  • Beschikbaar oppervlak
  • De hoogte van het magazijn
  • Manier van opslag en verwerking
  • Roulatiesnelheid en gewicht
  • Kosten

In de eerste plaats moet je rekening houden met het oppervlak van het magazijn. Voor je stellingen gaat plaatsen, maak je daarom eerst een concrete indeling en bepaal je op welke plek elk stellingkast gaat komen. Dit kun je uittekenen op papier, maar je kunt het ook laten ontwerpen in een 3D-applicatie. Wanneer je goed hebt nagedacht over het oppervlak, kom je snel te weten welke magazijnstellingen het meest geschikt zijn. Naast het oppervlak is ook de hoogte van de ruimte belangrijk. Ga je meerdere magazijnstellingen op elkaar plaatsen, of blijf je bij één verdieping? In een groot magazijn werkt men regelmatig met palletstellingen. Daarop kunnen volledige pallets met producten worden geplaatst. Een palletmagazijn is vaak erg hoog. Meerdere stellingen staan op elkaar en de gangpaden zijn erg nauw. Hierdoor wordt de opslagcapaciteit enorm verhoogd. Heb je te maken met een lage ruimte, dan is een ander type stelling meestal beter. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan archiefstellingen. Deze worden regelmatig gebruikt om papierwerk of waardevolle voorwerpen op te slaan in ruimtes waar de capaciteit beperkt is. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten magazijnstellingen, of wil je een bestelling plaatsen? Surf dan eens naar https://www.lppetersen.nl/. Op deze site vind je nieuwe en gebruikte magazijnstellingen, voor ieder wat wils dus! Wanneer je weet hoe je magazijn eruitziet en welke producten je opslaat, weet je welk type stelling je moet hebben!

De kosten van magazijnstellingen

Wanneer je producten bewaart voor derde partijen, wil je altijd voldoende capaciteit hebben om aan de vraag te voldoen. Tegelijkertijd wil je weinig kosten maken, omdat je wilt concurreren met andere spelers in het veld. Denk bij het bestellen van magazijnstellingen daarom aan de kosten die je maakt en ga na of die investering de moeite waard is. Kies dus niet voor dure stellingen omdat deze mooi zijn: ze moeten zich op termijn altijd terugverdienen. Een goede tip is om gebruikte stellingen aan te schaffen. Je bespaart dan al gauw 30% op de aankoopprijs, terwijl de kwaliteit hetzelfde blijft. In veel gevallen is dat een uitstekende optie! Een ander voordeel is dat tweedehands magazijnstellingen al klaar zijn voor gebruik. Wanneer je nieuwe stellingen laat maken, moeten deze eerst geproduceerd worden en dat kost tijd en geld. Tijd die je mogelijk niet hebt en geld dat je niet wilt uitgeven. Kortom: gebruikte magazijnstellingen zijn voordeliger in aanschaf en staan al voor je klaar; de keuze is snel gemaakt! Surf direct naar bovenstaande site en bekijk het volledige aanbod. Of je nu kiest voor nieuwe of gebruikte stellingen, je vindt altijd wat je zoekt!

Gratis prijsopgave

Wil jij magazijnstellingen aanschaffen, maar wil je eerst weten hoeveel je kwijt bent? Vraag dan de geheel vrijblijvende offerte aan. Je krijgt een duidelijke prijsopgaaf waarop je precies kunt zien waar elke euro naartoe gaat. Wil je weten hoeveel stellingen je nodig hebt? Gebruik dan de handige magazijncalculator. Vul de gegevens in van je magazijn en je weet direct waar je aan toe bent. Wacht niet langer en surf vandaag nog naar lppetersen.nl. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met de klantenservice, zij helpen je graag verder!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn