Maak kennis met infrarood verwarming

Al bekend met de technologie van infrarood verwarming? Steeds meer bedrijven, installateurs en ook particulieren maken gebruik van deze nieuwe technologie. Mensen zijn steeds meer op zoek naar zuinig, milieubewust energiegebruik en infrarood verwarming is hier een van. Gasverwarmingen worden steeds meer vervangen voor andere types verwarmingen, omdat gas niet eindeloos beschikbaar is. Om met de tijd mee te gaan is het zeker geen slecht idee om ook om te schakelen. Uiteindelijk zal dit ook voor iedereen noodzaak worden. Nu omschakelen zal later een hoop schelen. We informeren u bij HeatXL graag verder over infrarood verwarming en de vele mogelijkheden. Zo bespaart u op den duur veel geld en bent u ook milieubewuster bezig. Het mooie van infraroodverwarmingen van HeatXL is dat ze naast zuinig ook mooi zijn. Zeker voor particulieren is dit erg belangrijk. Een woning moet wel nog steeds gezellig en huiselijk aanvoelen. Daarom ontwerpen wij infrarood verwarming zo dat het er ook stijlvol uitziet. U kunt bij ons bijvoorbeeld:

  • Infraroodpanelen in uw badkamer laten installeren
  • Verwarmen met infrarood spiegels
  • Een infrarood schilderij van glas of metaal ophangen

De infraroodverwarmingen zien er stuk voor stuk strak uit en ze zijn ook nog zuinig. De ideale combinatie.

Uw infrarood verwarming online bestellen

Bij HeatXL is het ook mogelijk om uw infrarood verwarming online te bestellen. In de webshop vindt u een aantal van onze producten om online te bestellen. Hoewel dit aanbod (nog) niet heel groot is, kunt u wel rondkijken om een idee te krijgen van ons aanbod. Wie weet zit er ook een infrarood verwarming tussen die perfect aan uw eisen voldoet. Is dit niet het geval? Kijk dan verder rond op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op. Contact opnemen kan via de telefoon, mail of via het contactformulier op de website. Een medewerker van HeatXL staat graag voor u klaar om u verder te informeren over infrarood verwarming en de vele mogelijkheden en voordelen. Twijfel dus niet om contact op te nemen en ontdek de vele doeleinden van infraroodverwarmingen. Particulieren, groothandelaren en installateurs kunnen allemaal bij ons terecht om een energiezuinige verwarming aan te schaffen. Zo gaat u mee met uw tijd en bespaart u ook nog op energie. Wilt u de verwarmingen met eigen ogen zien? Kom dan langs in de showroom.

Ontdek de vele mogelijkheden van infrarood verwarmen

Met de technologie van infrarood verwarming kunt u werkelijk alle kanten op. Niet alleen zijn de producten voor particulier en zakelijk gebruik, ook zijn er veel verschillende uitvoeringen mogelijk. Doordat er gebruik wordt gemaakt van infraroodlicht ziet deze manier van verwarmen er erg stijlvol uit. Uw infrarood verwarming wordt extra stijlvol met een verwarmingselement verwerkt in een spiegel of schilderij (in glasvorm of op een metalen infraroodpaneel). Spiegels zijn verkrijgbaar met en zonder kader en in verschillende prints. Het mooie van spiegel- en schilderijverwarmingen is de luxe uitstraling. De objecten passen daardoor ideaal in uw badkamer, woonkamer of in vakantiewoningen. Onze infrarood verwarming wordt dan ook veel gebruikt in stacaravans en vakantiehuisjes. Overigens is dit niet alleen vanwege het mooie uiterlijk, maar ook omdat de verwarmingen erg zuinig zijn. Zo worden kosten laag gehouden, maar zien de vertrekken er extra stijlvol uit. Een luxe uitstraling kan dus ook goedkoop en zuinig zijn. Ook luxe verwarming voor vakantiedoeleinden kan dankzij deze technologie milieubewust zijn. Bij HeatXL helpen we u graag de meest efficiƫnte optie te vinden voor uw woning of bedrijf. Neem contact met ons op via de website, de telefoon of de mail. Of kom langs in de showroom om de producten zelf te komen bekijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn