Led inbouwspots voor in de woonkamer

Laatst was ik op bezoek bij een goede vriend van mij die zijn woonkamer had verbouwd. Hij is altijd erg precies en wil alles strak en afgewerkt hebben. Hij wil altijd de nieuwste apparaten en technische hoogstandjes. Normaal passen zijn keuzes voor inrichting niet bij mij, ik ben iemand die meer van rommelig gezellig houd. Maar toen ik bij hem langs ging om te zien hoe de woonkamer was geworden, was ik erg onder de indruk. Zijn woonkamer was erg mooi geworden en vooral de verlichting zag er erg goed uit. Hij had led inbouwspots genomen en kon via een dimmer de sterkte van het licht instellen. Ik had dit wel vaker gezien, maar vond een dimmer en led inbouwspots niet echt nodig voor bij mij thuis. Maar mijn mening veranderde wanneer ik de led inbouwspots bij hem zag. De lampen in de led inbouwspots kon hij zo draaien dat hij bepaalde delen van de woonkamer extra kon belichten. Ik had zelf altijd het idee dat led minder mooi licht geeft, maar het licht van de led inbouwspots bij hem thuis gaven een warm en gezellig licht. We waren leuk aan het bijpraten en ik kon het niet laten om hem te vragen waar hij de led inbouwspots en dimmer gekocht had. Hij vertelde mij dat hij alles gekocht had via pretmetled.nl en dat hij zelf ook erg blij was met de aankoop. Wij blijven nog gezellig een aantal uur bijpraten, maar toen ik in de avond laat thuis kwam moest ik toch nog aan de verlichting denken.

Zelf heb ik ook led inbouwspots gekocht via pretmetled.nl

Later die week zat ik thuis op de bank en keek eens goed om me heen. Ik vroeg mij af of led inbouwspots voor mij thuis ook een goede keuze zouden zijn. Zou led verlichting in mijn woonkamer passen en of een dimmer handig was? Ik kon het niet laten om toch maar even te kijken op de website van pretmetled. De website zag er netjes uit en de prijzen waren ook prima. Ik sloot mijn laptop af en besloot om er even over na te denken. Een aantal dagen later was ik er nog over aan het nadenken. Ik dacht dat als ik er na zoveel dagen nog steeds over aan het nadenken was, dan moest ik het misschien maar gewoon doen, maar heb eigenlijk helemaal geen verstand van verlichting. Ik zag op de website dat ik vragen kon stellen en besloot ze maar om advies te vragen. Ik kreeg netjes een reactie op mijn vraag en ze vroegen mij om situatie en wensen. Ik vroeg mijn vriend of hij nog wat tips had en samen met het advies van pretmetled een keuze gemaakt voor meerdere led inbouwspots en een dimmer. De prijs viel uiteindelijk lager in dan ik had verwacht, maar de inbouwspots en dimmer moesten nog ingebouwd worden. Gelukkig was de persoon die bij mijn vriend alles ingebouwd had in het weekend beschikbaar en was alles snel en voordelig geĆÆnstalleerd.

  • Mijn aankopen bij pretmetled werden een succes, omdat:
  • Ze precies wisten wat in mijn situatie zou werken
  • Ik snel mijn bestelling ontving
  • Ik erg tevreden was over de prijs

Ik ben erg blij met mijn aankoop en het led licht heeft een mooie kleur. Met de dimmer kan ik goed de intensiteit van het licht afstellen. En misschien wel het belangrijkste is dat het licht goed past bij mijn interieur. Ik had het van te voren nooit verwacht, maar led verlichting bevalt mij erg goed.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn