Neem afscheid via een mooi en attent afscheidscadeau

Als je afscheid moet nemen, dan wil je dat natuurlijk op gepaste wijze doen. Afscheid komt in verschillende soorten en maten. Soms neem je afscheid voor een bepaalde tijd en soms is het definitief. Soms betreft het iemand die je heel dierbaar is en soms is het een college die je niet heel goed kent. Soms is het pijnlijk en soms is het juist met een positieve noot. Punt is dat je dus op vele verschillende manieren afscheid kunt nemen en daar horen dan ook verschillende soorten van afscheidscadeaus bij. Het is altijd belangrijk om een persoonlijke noot toe te voegen. Je kunt iemand een stapeltje met bankbiljetten geven, maar dat is uiteraard niet de bedoeling als je afscheid neemt. Als je echt niets weet, kies dan in ieder geval voor een tegoedbon van het één of ander. Mocht je echt niets weten, dan kun je het beste even een bezoekje brengen aan prachtigkado.nl. Hier kun je namelijk heel eenvoudig inspiratie opdoen voor je een leuk en persoonlijk afscheidscadeau. Het mooie aan prachtigkado.nl is dat je er van alles en nog wat kunt kopen en dat je al deze objecten persoonlijk kunt maken met een leuke opdruk. Je kunt bijvoorbeeld een mok bestellen via prachtigkado.nl. Maar een mok is op zich natuurlijk helemaal geen goed afscheidscadeau. Als je iemand op de dag van vertrek een blanco mok mee geeft, wat moet de ontvanger dan wel niet denken? Een mok heeft totaal geen persoonlijke relevantie, tenzij de mok iets symboliseert. Wellicht hebben jij en je collega jarenlang ‘ruzie’ gehad omdat jullie elkaars mok altijd gebruikten. In dat geval is het geven van een mok een leuke inside joke, maar als de mok verder nergens aan gerelateerd is, dan kun je wel nagaan dat een dergelijk afscheidscadeau helemaal doodslaat. Alsof je een flesje bier leegt in een vet glas. Maar als je de mok zou bedrukken met een foto bijvoorbeeld, dan transformeert diezelfde mok opeens in een attent en persoonlijk afscheidscadeau. Ten eerste is de foto zelf natuurlijk al iets om de band tussen jullie mee te illustreren. Daarnaast laat de bedrukte mok ook zien dat je even de moeite hebt genomen om een leuk en attent cadeau te kopen en dat je niet direct de makkelijke weg hebt gekozen. Dit gebaar is precies waar het om draait bij een persoonlijk afscheidscadeau. Je laat immers zien dat je de persoon genoeg waardeert om extra moeite te doen en dat je die persoon ook gaat missen. Je kunt die boodschap overdragen via een foto, maar je kunt uiteraard ook een mooie tekst of spreuk toevoegen om te laten zien dat het afscheid je niet onberoerd laat.

Waar kan ik een dergelijk afscheidscadeau bestellen?

Als je graag een leuk afscheidscadeau wilt bestellen, dan kun je dat dus regelen via prachtigkado.nl. Hier kun je leuke kleine artikelen bestellen en deze kun je dan ook bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Naast mokken kun je hier ook terecht voor:

  • Sleutelhangers
  • Badjassen
  • Kussens
  • Rugzakken
  • Schorten

Dus je kunt allerlei leuke kleine artikelen kopen die perfect zijn om een attent afscheidscadeau van te maken. Je kunt bijvoorbeeld een badjas bedrukken met de naam van de ontvanger. Wat je op het artikel wil bedrukken is aan jezelf. Geef alle informatie door aan prachtigkado.nl, en je zult krijgen wat je verlangt.

Bestel snel via de webwinkel

Via prachtigkado.nl kun je eenvoudig rondkijken en ontdekken wat je zoal kunt bestellen. Als je iets leuks hebt gevonden, dan kun je het artikel van je keuze toevoegen aan de winkelwagen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn