Onze horlogebandjes van een bijzondere exclusiviteit

U hebt helemaal niets aan uw horloge zonder bijpassende horlogebandjes. Misschien hebt u het ooit van uw ouders gekregen vanwege het behalen van uw schooldiploma, misschien is het een bijzonder erfstuk dat al generaties wordt doorgegeven binnen de familie. Wellicht hebt u ooit zelf geïnvesteerd in dit mooie en nuttige sieraad. Een horloge mag gezien worden en dat u daarom zoekt naar nieuwe horlogebandjes is geen vreemd verhaal. Kijkt u eens op onze website want het is de ideale webwinkel voor al uw gewenste horlogebandjes. Op dehorlogebandenspecialist.nl zult u zien dat wij in diverse groottes, van divers materiaal en altijd voor de laagste prijs horlogebandjes verkopen. Een online bestelling maken is een peulenschil. Het enige dat u nodig hebt is uw gegevens. Want na het uitzoeken van het juiste bandje vragen wij van u om het bestelformulier in te vullen met uw adres- en contactgegevens. Vervolgens kunt u het verschuldigde bedrag direct overmaken via iDEAL, PayPal of uw creditcard. Dan krijgt u een bevestiging in uw mailbox en we laten het u direct weten als het bandje naar huis verzonden. Daar zult u overigens nooit langer dan een werkdag op hoeven wachten dus tel uit uw winst. Het is daarbij trouwens wel belangrijk dat u voor 16.00 uur op werkdagen uw bestelling hebt geplaatst. Dan gaat het helemaal goed komen want we gaan direct tot actie over.

De horlogebandjes zijn ook in uw maat te vinden

Zoals we al eerder aangaven hebt u nog heel wat uit te zoeken voordat u een beslissing maakt. Want van welk materiaal moeten de horlogebandjes eigenlijk gemaakt worden? Voelt u zich comfortabel met een bandje van leer of van rubber dan wel nato strap? Of kiest u liever voor een metalen variant? Zo zult u er ook prachtige titanium, zilveren en gouden horlogebandjes in onze collectie vinden. Hebt u trouwens een smartwatch? Of zoekt u bepaalde accessoires voor uw horloge? Ook dan zult u wederom bij ons slagen. Klik eens op onze horlogebandjes. U zult zien dat u uw zoekgebied vervolgens verder verkleinen door de volgende categorieën aan te vinken:

  • Het materiaal,
  • De kleur. Dat geldt uiteraard alleen voor de leren, rubberen en kunststoffen horlogebandjes,
  • En natuurlijk zoekt u op maat. De maat wordt in millimeter aangegeven. Meet de afstand tussen de bevestigingshaakjes van uw horloge op of vraag ons om advies.

Hebt u per ongeluk een foutje gemaakt? Dan is er nog geen man over boord want u krijgt van 2 weken retourrecht. Dat betekent dat u het in deze 14 dagen vrijblijvend terug kunt sturen. U krijgt of uw geld terug of een vervangend bandje in de juiste maat toegestuurd. Naast ons gewone assortiment bieden we u ook een grote collectie aan exclusieve handgemaakte horlogebandjes aan van uitzonderlijke merken. Wist u trouwens dat we alle bestellingen boven de 25 euro geheel kosteloos naar u verzenden?

Kom gerust eens langs om ons assortiment te bekijken

Uiteraard voorzien we u ook van de nodige informatie om zonder enige moeite uw horlogebandjes te verbinden aan uw uurwerk. Mocht uw bandje nog prima in orde zijn dan kunt u ook bij ons terecht voor pushpinnen en gereedschap zodat u het uurwerk kunt herstellen. Al velen zijn u reeds voorgegaan. Blijft u ook graag op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en nieuwste producten? Meldt u dan eens aan voor de gratis nieuwsbrief. U kunt het maandelijks opzeggen, en zitten natuurlijk geen verdere verplichtingen aan verbonden. Ten slotte nodigen we u graag eens uit in onze showroom in Utrecht waar we u graag even verder helpen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn