Onze bruidsmode snel gevonden

Toen wij ons verloofden waren er al snel een heleboel mensen om ons heen die ons goede adviezen wilden geven voor het organiseren van onze bruiloft. Als jij ook ooit verloofd bent geweest, dan weet je vast wel hoe dit gaat. Mensen hebben zeer specifieke ideeƫn over wat je allemaal wel en niet moet doen voor deze dag. Zo gebeurde het ook dat we op het gebied van bruidsmode een heleboel (ongevraagde) tips kregen. Sommige mensen vertellen je gewoon ronduit wat je moet doen. Gelukkig lieten we ons daardoor niet van de wijs maken, want we wisten gelukkig allebei waar we naar op zoek waren op het gebied van bruidsmode en al snel had ik hier ook de winkel voor gevonden, namelijk Valkengoed. Hier hebben ze alles op het gebied van bruidsmode en dat allemaal van geweldige A-merken. Het is alsof je hier in de bruidsmode hemel beland bent!

  • Trouwjurken
  • Trouwpakken

Van accessoires tot de meest prachtige jurken, toen ik voor het eerst de winkel van Valkengoed binnen stapte kon ik alleen maar mijn ogen uitkijken. En daar heb ik dan ook rustig de tijd voor genomen. Ik had me van tevoren al goed voorbereid op de afspraak die ik hier samen met mijn aanstaande man gepland had. Dit had ik gedaan door een kijkje te nemen op de website. Uiteraard vind je hier ook alle trouwjurken en -pakken en zo wisten we dus al wat we konden verwachten op dit gebied. Maar in het echt ziet het er nog zoveel mooier uit. Het is echt alsof je een paradijs binnen stapt!

Onze bruidsmode uitzoeken

Natuurlijk wilden we niet dat we elkaars bruidsmode zouden kunnen zien en dat begrijpen ze bij Valkengoed maar al te goed. Daarom zorgen ze ervoor dat deze twee afdelingen gescheiden zijn. In eerste instantie wilden wij ervoor kiezen om een aparte afspraak te maken, maar over de telefoon werd ons al duidelijk gemaakt dat dat echt niet nodig was, tenzij we dit natuurlijk echt wilden. Het zou voor ons een stuk makkelijker zijn om gewoon allebei naar Valkengoed te komen en dus hebben we onze afspraken toch op hetzelfde moment kunnen plannen. De service die ze bij Valkengoed bieden is echt uitstekend. Je wordt vanaf het eerste moment zeer warm welkom geheten en je krijgt echt een persoonlijke service. Een van de medewerkers gaat samen met jou kijken naar wat je nu precies wilt op het gebied van bruidsmode. In mijn geval was dit wel duidelijk, ik wist namelijk precies wat voor soort jurk ik wilde. Toch lieten ze me ook andere jurken zien waarvan ze dachten dat dit mij ook goed zou staan. De medewerkers van Valkengoed weten absoluut waar ze mee bezig zijn op het gebied van bruidsmode. En ook mijn aanstaande man was heel erg tevreden over de manier waarop zijn afspraak was gegaan. We liepen dan ook allebei de winkel uit met de bonnen van onze aanschaf hier!

Alles op maat gemaakt

Eigenlijk is het standaard als je voor bruidsmode gaat dat dit altijd op maat gemaakt wordt. Je hebt vast wel eens in films gezien dat de bruid en vaak ook de bruidegom nog een aantal weken voor de bruiloft een laatste passing heeft. Dit is ook precies hoe het in het echte leven gaat. Wanneer je bruidsmode aanschaft dan ga je daar ook eigenlijk nooit meteen mee naar huis. Wij waren in ieder geval allebei een fantastische ervaring rijker. En alles werd inderdaad netjes voor ons op maat gemaakt in de atelier van Valkengoed.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn