Wilt u een woning verhuren?

Als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare partner om uw woning te verhuren dan hoeft u bij deze niet verder te zoeken. Wij van Direct Capital kunnen er namelijk voor zorgen dat een woning verhuren voor u een fluitje van een cent is. Wij zijn een jong bedrijf dat een paar jaar geleden is opgestart door twee ervaren rotten in de makelaarsbranche. Wij combineren hierdoor het frisse en energieke van een jong bedrijf met de ervaring die wij met ons meedragen. Een woning verhuren is één van de zaken waar wij ons veel mee bezighouden en waar wij u als geen andere mee kunnen helpen. Als u op dit moment een woning heeft die leeg staat en die u graag zou willen verhuren dan kunnen wij u zeer goede voorwaarden bieden en er voor zorgen dat u binnen de kortste keren geld gaat verdienen aan het pand. Als u er over nadenkt om te gaan verhuren dan kunnen wij voor u als eerste stap een gratis huurtaxatie uitvoeren. Als wij dit hebben gedaan krijgt u van ons informatie over de mogelijke opbrengsten die de woning verhuren kan gaan opleveren. Ook geven wij uiteraard hierbij advies over de verschillende mogelijkheden die huren met zich mee brengt. Wij kunnen u daarnaast een vaste huurprijs beloven op het moment dat de taxatie is uitgevoerd. Op die manier is een woning verhuren voor u als bezitter van het huis geen risico, omdat wij u beloven dat u elke maand van ons een gegarandeerde huurprijs krijgt overgemaakt, ongeacht of het pand op dat moment ook daadwerkelijk is verhuurd. Hierdoor heeft u er nooit meer zorgen over, omdat u dus gegarandeerd u geld krijgt elke maand. Een woning verhuren is dan voor u als eigenaar een fluitje van een cent. Naast de vaste huurprijs zorgen wij er uiteraard voor dat alle randzaken die nodig zijn bij een woning verhuren in orde zijn. Al het papierwerk en regelwerk nemen wij u graag uit handen. Wij houden in ruil voor de diensten die wij u leveren een bepaald percentage van de huurprijs in, maar u krijgt altijd het afgesproken bedrag van ons als u besluit bij ons een woning te verhuren.

Eenvoudig en veilig een woning verhuren

Er zijn verschillende scenario’s denkbaar waarin u ons in zou willen schakelen. Zo hebben wij veel klanten die een huis of appartement kopen als investering en dit vervolgens zonder er zelf veel moeite voor te hoeven doen willen verhuren. Als u zich kan vinden in deze beschreven situatie dan bent u uiteraard van harte welkom om eens contact met ons op te nemen om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Omdat wij u alles uit handen kunnen nemen is een woning verhuren via ons bedrijf zeer handig voor u als klant. Wij hebben daarnaast ook veel klanten die een huis te koop hebben staan maar deze nog niet hebben kunnen verkopen. Vaak hebben deze klanten al wel een ander huis gekocht, waardoor ze met twee woningen en dus met dubbele lasten zitten opgescheept. Ook in dit soort gevallen helpen wij graag. Eén woning verhuren van de twee is vaak een ideale oplossing als u huis of appartement al langere tijd te koop staat. Wij kunnen bovendien uitstekende voorwaarden bieden voor u als huisbezitter. Zo hebben wij een regeling die er voor zorgt dat u altijd binnen drie maanden het huis kan opleveren als er ineens wel een koper van de woning is. Daarnaast zorgen wij er voor dat het huis netjes en schoongemaakt is als er een bezichtiging is. De voordelen van uw woning verhuren als deze te koop staan zijn hieronder even op een rijtje gezet:

  • Slechts drie maanden opzegtermijn zodat u relatief snel kan verkopen als er een geïnteresseerde partij is.
  • De verkoopprijs op peil houden door de woning bewoonbaar te houden.
  • Verkopen als de markt daar klaar voor is en inkomsten krijgen uit uw woningen tot het zo ver is.
  • Professionele schoonmaak voordat er een bezichtiging is.

Zoals u hierboven kan lezen kleven er veel voordelen aan de diensten die wij u kunnen bieden. De gegarandeerde huurprijs is bovendien een zekerheid die vaak van pas komt als iemand twee woningen in zijn bezit heeft. Neem daarom zeker eens contact met ons op als u zich herkend in bovenstaande situatie.

Betrouwbaar en professioneel

Omdat wij al jarenlang actief zijn in de regio Amsterdam kennen wij deze stad en de nabij gelegen dorpen en steden als geen anders. Wij kunnen daarom, als u besluit tot woning verhuren, snel en gemakkelijk een goede huurder vinden die in uw pand kan gaan wonen. Hierdoor durven wij het aan om u al vanaf de eerste dat de afgesproken gegarandeerde huurprijs over te maken. U loopt zelf dus geen risico’s meer, omdat u zelfs als het pand nog leeg is elke maand uw geld krijgt. Als u zelf niet zo veel ervaring heeft op de woningmarkt is het bovendien ideaal dat wij al het regelwerk doen. U hoeft zelf weinig tot geen papierwerk in te vullen omdat wij dit allemaal voor u regelen. Als deze tekst uw interesse heeft gewekt dan moet u zeker eens een kijkje nemen op onze site. Hier kunt u nog eens rustig alle informatie nalezen. Neem vooral contact met ons op als uw interesse serieus is. Een woning verhuren is bij ons namelijk zo gepiept.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn