Woningbouw volgens Bram van Haarst

In de architectuur is het zo dat er heel veel verschillende stijlen mogelijk zijn. De veelzijdigheid in de particuliere woningbouw laat dit ook zien. Voor diegenen die zelf hun droomhuis willen laten ontwerpen bent u bij Bram van Haarst aan het juiste adres. Hier geldt dat elk huis uniek is en gebouwd kan worden naar de wens van de koper. Iedereen heeft wel een bepaalde bouwstijl die de voorkeur heeft. Of het nu klassiek of juist modern is of een prachtige landelijke stijl, bij Bram van Haarst kan het allemaal. Voor velen is het echter vaak een probleem om een huis te laten bouwen dat geheel nieuw is en van alle luxe voorzien, voor een betaalbare prijs. Bij Bram van Haarst is het mogelijk om voor niet al te veel geld toch een droomhuis neer te laten zetten. Met de conceptlijn van Bram van Haarst worden prachtige woningen neergezet die u geheel aan de eigen stijl aan kunt passen. De huizen worden in standaarduitrusting gebouwd en met de begeleiding die u gewend bent van Bram van Haarst kunt u er uw eigen wensen op loslaten. De kwaliteit van deze huizen is vanzelfsprekend niet minder dan de architectuurlijn. Maar wel voor een wat grotere groep mensen betaalbaar. Bij het laten bouwen van een nieuwe woning die vrij staat is er heel veel keus. Soms kan dit er voor zorgen dat u niet meer weet wat u nu moet kiezen. Dan biedt Bram van Haarst uitkomt door advies te geven over de mogelijkheden. Via de website of telefonisch kunt u gemakkelijk een afspraak maken waardoor de opties samen besproken kunnen worden. Ook kan het handig zijn alvast even de brochure door te nemen. Deze kan via de website besteld worden door het contactformulier in te vullen. Met specifieke wensen kunt u later een offerte voor het bouwen van uw droomhuis aanvragen.

Een betaalbare, exclusieve woning door Bram van Haarst

Een exclusieve woning laten ontwerpen, daar moet u wel het geld voor hebben. Dat zullen veel mensen denken, maar het is heel goed mogelijk om met een wat minder groot budget een luxe woning neer te laten zetten. Bij Bram van Haarst staat een goede kwaliteit woning die ook nog eens betaalbaar is voorop. Een exclusieve woning wordt van begin tot eind aan uw woonwensen aangepast, hierdoor is het huis uniek en zal het ongetwijfeld in de smaak vallen. Om de kosten van deze luxe woningen toch niet de pan uit te laten rijzen is het mogelijk te kiezen voor de conceptwoningen van Bram van Haarst. Deze woningen worden geheel prefab geproduceerd door het bouwsysteem van Bram van Haarst. Het maken van alle verschillende onderdelen gebeurt in de fabriek, hierdoor hoeft er geen rekening gehouden te worden met weersomstandigheden en anderen invloeden waar op een bouwplaats op moet worden gelet. De bouwtijd wordt hierdoor korter, zodat u eerder uw nieuwe luxe woning kan betrekken en het helemaal naar uw eigen smaak in kan delen. Bram van Haarst zorgt ervoor dat het huis binnen hele korte tijd waterdicht is en er met de bouw aan de binnenkant begonnen kan worden. Het bouwen van het huis kan op deze manier verkort worden tot 12 tot 14 weken. Dit komt voor een groot deel doordat de muren al voorzien van elektriciteitsdraden en stopcontacten kunnen worden aangeleverd. Zodra de voorgebouwde delen van de woning zijn neergezet worden de timmer- en metselwerkzaamheden wel met de hand uitgevoerd. Bouwen met Bram van Haarst zorgt dus voor kwaliteit in de woning. De totaalaanpak en de luxueuze afwerking zijn hierbij van belang. Dat komt niet alleen in het exterieur terug, maar ook in het interieur. De afwerking van de verschillende onderdelen van het huis laten overal dezelfde standaard zien. Ook wordt u tijdens het bouwproces begeleid door medewerkers van Bram van Haarst die al uw vragen kunnen beantwoorden.

Het luxe basismodel

In 2008 kwam Bram van Haarst met een geheel nieuwe conceptlijn waarin een woning als basismodel wordt gebouwd als uitgangspunt voor een exclusief droomhuis. Dit zorgt voor lagere kosten en een snellere bouw dan wanneer een huis vanaf de tekentafel geheel door de architecten moet worden vormgegeven. Een basismodel heeft verschillende voordelen, bijvoorbeeld een lagere prijsklasse. Daarnaast heeft de woning een kwalitatief hoge afwerking, zoals alle woningen van Bram van Haarst. De verschillende mogelijkheden van deze vorm van bouwen kunnen via de brochure van Bram van Haarst worden bekeken. Het bouwconcept van de standaardwoning komt met verschillende onderdelen die al in de prijs inbegrepen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloertegels die al in het toilet en in de badkamer worden geplaatst. Uiteraard naar eigen wensen uit te zoeken. Ook wordt het tegelwerk en het sanitair inbegrepen bij de aanneemsom. De lagere prijs doet zeker niet af aan luxevoorzieningen in de woning. Zo worden er overal rookmelders geplaatst voordat het huis wordt opgeleverd en wordt het houtwerk aan de buitenzijde geschilderd. Bij Bram van Haarst staat de hoge kwaliteit van de woning centraal en dit betekent ook dat er duurzame, luxe materialen worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hardhouten trappen in de woning en prachtige paneeldeuren die volledig voorzien zijn van inbraakbeveiliging. Ook wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige isolatiematerialen waardoor de stookkosten laag zullen blijven en het huis geen ongewenste kosten op zal leveren. Een droomhuis is op deze manier voor veel mensen te realiseren. De kwaliteit staat voorop bij Bram van Haarst en dat komt in alle projecten terug.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn