Kunststof watertank

Mensen die weleens op een festival gewerkt hebben weten hoe chaotisch het kan zijn. Vers water is dan van levensbelang want uitdroging ligt op de loer. Of het nu komt door overmatig veel drugsgebruik of door de hitte, er zal op een festival heel wat vers en koel water moeten worden aangesleept. Een kunststof watertank is in dat geval geen overbodige luxe. Mede door het feit dat een festival meestal in een wat afgelegen gebied gehouden wordt, is het verstandig om een mobiele kunststof watertank neer te zetten. Een festival is zeker niet de enige plek waar u een kunststof watertank tegen zult komen. Er zijn vele sectoren waar een kunststof watertank een onmisbaar onderdeel vormt op het terrein. Zowel binnen als buiten komt een kunststof watertank als geroepen. Denkt u eens aan een slagerij of aan een café maar ook op voertuigen kan men een kunststof watertank plaatsen. Zeker als u met ons in zee gaat: wijtmansplastics.nl. We mogen wel stellen dat we een belangrijke producent zijn van de kunststof watertank in Nederland. Dat komt doordat we al onze watertanks op maat maken in onze eigen fabriek. De ene truck is de andere niet dus een kunststof watertank moet vrijwel altijd op maat worden gemaakt zodat het past in de vrachtwagen. Niet alleen voertuigen zoals vrachtwagens of tractoren kunnen we uitrusten met een kunststof watertank, ook schepen voor de binnenvaart en de buitenvaart nemen we vaak onder handen. Grote vrachtschepen zijn soms wekenlang op de open oceaan. Zout water is natuurlijk niet te drinken dus er zal een groot reservoir aan zoet water mee moeten. Niet alleen voor het koken maar ook zodat de bemanning zich fatsoenlijk kan wassen. Cruiseschepen kampen met ditzelfde probleem. Maar dat probleem verdwijnt als sneeuw voor de zon als u met Wijtmans Plastics contact opneemt!

We bouwen uw eigen kunststof watertank op maat

Er zijn vele voorschriften voor horecagelegenheden. Van een goede hygiëne tot aan het rookverbod. En van het binnen de perken houden van het volume van de muziek tot aan de kwaliteit van eten en drinken. Het is geen pretje maar als u eenmaal alle papieren in handen hebt. Dan bent u al een eind op weg. Toch zullen ook daarna controles blijven volgen. Het is handig om een kunststof watertank in uw restaurant te hebben. Kraanwater kan nog zo goed gefilterd zijn, u wilt natuurlijk geen risico’s lopen. En niet alleen kan de kunststof watertank gebruikt worden voor schoon water. Er zijn vele bedrijven, vooral fabrieken, die met afvalstoffen komen te zitten. Die moeten op een duurzame en nette manier worden verwerkt. U wilt niet dat er gevaarlijke stoffen in het riool en uiteindelijk in het drinkwater terecht komen. Dat dient u te allen tijde te voorkomen al was het alleen al omdat u er voor beboet kan worden. En terecht want vervuiling van het milieu is een grof schandaal en wij zijn van mening dat dit soort bedrijven hard moeten worden aangepakt. Afijn, u denkt er hopelijk ook zo over en kiest daarom voor het netjes verwerken van al uw verschillende soorten afval. Het scheiden is al een stap in de goede richting. Voor vloeibaar afval kunt u een kunststof watertank bij ons laten maken. Onze kunststof watertank kan wel tegen een stootje en zal elke weersomstandigheid overleven zonder te gaan lekken. Die afvalstoffen moeten immers niet vrijkomen na een heftige onweersbui of windhoos. U kunt er wel van op aan dat dit niet gebeurt zodat u deze stoffen eens in de zoveel tijd kan laten ophalen door een professioneel verwerkingsbedrijf die wel raad weet met al uw afvalstoffen. Zo ziet u maar weer dat onze kunststof watertank op diverse manieren te gebruiken is. Voor producenten, winkels en op festivals, onze kunststof watertank is van alle markten thuis. Uiteraard zijn ze aan te leveren in diverse formaten. In een vrachtwagen hoeft immers maar een kleine tank geplaatst te worden terwijl dat bij een intercontinentaal vrachtschip een heel ander geval is.

Vraagt u vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Elke offerte die wij opstellen is uniek. Dat betekent overigens niet dat u er meteen aan vast zit. Helemaal niet, het is geheel aan u om een keuze te maken. Wat we u wel kunnen zeggen is dat als u een kunststof watertank nodig hebt, u bij ons zult vinden waar u naar op zoek bent. Wilt u niet alleen een watertank door ons laten ontwerpen en maken maar ook laten plaatsen? Dat is helemaal geen probleem. Zeker een goed idee als ze moeten worden ingebouwd want dan kunnen we ter plaatse de laatste loodjes aan het eindresultaat leggen. We besteden erg veel zorg aan onze designs en willen u altijd het beste van het beste leveren. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan, dan hebt u gelukkig jarenlang garantie. Bel ons dan meteen want dan komen we zo snel mogelijk langs om de tank te repareren. Dat hoort bij onze service en is dan ook geheel kosteloos! Naast deze tanks hebben we een keur aan artikelen die we allemaal op maat voor u kunnen maken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Afscheiders om vet mee te scheiden van andere afvalstoffen
  • Rioolputten
  • Afvoerputten
  • Maar ook putafdekkingen

Diverse producten die met drainage en opslag van vloeistoffen te maken hebben zult u in een oogopslag bij ons kunnen vinden. Hebt u hier nog vragen over? Bel of e-mail ons dan meteen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn