Moderne badkamerverlichting? Kies dan voor Led verlichting

LED inbouwspots als badkamerverlichting of overkapping

Bent u de badkamer aan het verbouwen? Bent u onlangs verhuisd of is het tijd voor een flinke renovatie? Dan hebt u waarschijnlijk erg veel baat bij onze website. Want wij verkopen er namelijk een keur aan badkamerverlichting online in de webwinkel pretmetled.nl. Led verlichting heeft in onze ogen de toekomst. Het is namelijk energiezuinig terwijl u vele lampen aan elkaar kunt koppelen. De technologie is zover gevorderd dat er dimmers op de badkamerverlichting geplaats kunnen worden zodat u het tijdens een romantisch onderonsje in bad kunt dimmen. We verkopen diverse badkamerverlichting qua sterkte en bescherming. Bescherming in de zin dat u Led lampjes en spotjes kunt kopen die bestand zijn tegen opspattende waterdruppels. Kortsluiting moet immers te allen tijde voorkomen worden en dat is waar u met deze badkamerverlichting vanuit mag gaan. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren en wilt u uw energierekening graag aanzienlijk verlagen? Dan zijn onze Led armaturen vast en zeker iets voor u. U zult de categorie op de website snel kunnen vinden zodat u zich hier verder in kunt verdiepen. Zo kunt u er een handige rekenhulp vinden waarmee u kunt uitrekenen hoeveel lampjes u nodig hebt voor de hoeveelheid licht dat u wenst per vierkante meter. Het gaat daarbij om de lichtsterkte, uitgedrukt in lumen maar ook zeker om de wattage. Koopt u er direct een dimmer bij? Dan vindt u links onderaan de site en handige instructie voor het correct afstellen van die dimmer net als een aansluitschema. Zorg er tijdens de montage voor dat u de stroom in de badkamer hebt afgesloten en om de kabels goed te isoleren.

Aangename badkamerverlichting is essentieel

U hebt dus nog heel wat zaken uit te zoeken als u uw badkamerverlichting wilt vernieuwen. De vele handige overzichtelijke teksten en blogs op de site gaan u daar waarschijnlijk wel bij helpen. Mocht u echter persoonlijk advies nodig hebben dan kunt u ons gerust een mail sturen. Gebruik uw eigen cliƫnt of vul het contactformulier in. We zetten altijd alles op alles om u zo snel mogelijk tegemoet te komen. Ook kunt u ons vanzelfsprekend even opbellen en het is daarnaast mogelijk om via de ingebouwde chatfunctie direct een medewerker aan te spreken. Het kan nogal verwarrend zijn welke categorie Led lamp u nodig hebt, zeker als het gaat om badkamerverlichting waar de diverse zones absoluut een belangrijke rol spelen.

  • Hebt u een keuze kunnen maken? Stop dan de producten in uw digitale winkelmandje,
  • Vervolgens vragen we u om uw adres- en contactgegevens,
  • Ten slotte kunt u de betaling direct laten geschieden door het bedrag over te maken via een digitale betaalservice zoals PayPal, iDEAL of uw creditcard,
  • U ontvangt van ons een bevestiging en we laten het u natuurlijk weten als de badkamerverlichting uw kant op komt. Daar zult u trouwens doorgaans niet langer dan een werkdag op hoeven wachten dus tel uit uw winst!

Kijk snel op de site en vraag gerust om meer informatie

Naast allerlei Led producten die u kunt gebruiken om er nieuwe badkamerverlichting mee te realiseren kunt u ook in onze webwinkel allerlei andere prachtige lampen vinden. Net als de accessoires zoals schakelaars, reservelampen en dimmers. Kijk daarom ook even bij inbouwspots, de bouwlampen die ieder bouwterrein optimaal verlichten en de buizen en panelen die u aan het plafond kunt hangen van ieder magazijn, winkelvloer of kantoorpand. Voor ondernemers bieden we dan ook een speciaal kortingsprogramma aan. Neem in dat geval ook eventjes contact met ons op. Zodat u snel kunt profiteren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn